Erhverv

Moderne skadedyrkontrol tager udgangspunkt i at opdage eventuelle angreb på et tidligt stadium.

Elektrisk insektfælde med UV lysstofrør er et andet virkemiddel mod flyvende insekter, som kan sættes ind til både detektion og bekæmpelse. Insektfælderne kan også være med til at begrænse nødvendigheden af kemisk skadedyrbekæmpelse. De fleste udgaver kan nu leveres med beskyttelseshylster som en ekstra sikkerhed mod rør sprængning.

Til trods for forebyggende tiltag, kan det alligevel ske, at problemer opstår på grund af uforudsete hændelser. Skadedyr kan i større antal fragtes ind med varer/ emballage eller vandre ind i lokalerne fra steder, som er blevet overset i bygningens ydre områder. I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage behandlinger med forskellige præparater.

Gratis og uforpligtende eftersyn

Vi tilbyder gratis og uforpligtende eftersyn med efterfølgende tilbud og løsningsforslag. Endvidere tilbyder vi en serviceaftale med hyppige inspektioner.

Ring uforpligtende til os på tlf. 7199 3050, og lad os få en snak om problemet og se, hvordan vi kan hjælpe dig af med dine skadedyr.

Kontakt os

Ring på 71 99 30 50 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her:

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sjællands mest fleksible skadedyrsbekæmpelse

Sjællands Skadedyrsservice ApS er autoriseret rotte og muldvarpebekæmpere, som udfører opgaver på hele Sjælland, samt Lolland og Falster. Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som hvepse, møl, flæskeklannere og rotter mm.

Kontakt os

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Ring op
Book en bekæmpelse
Menu