Bekæmpelse af husmår

Har du en husmår indtaget dit loft?

Her i landet er der flere og flere der får ubudne gæster i form af en husmår. Dyret kan forekomme charmerende og nuttet, men kan også være en sand plage for husejere. Har en husmår først indtaget loftet, kan den være svær at slippe af med.

Det er ikke altid lige nemt at vide om man har husmår, men hvis du finder ekskrementer – cirka 8-10 cm lange og 2 cm brede – på loftet, er der som regel tale om en husmår. Desuden larmer husmåren også en del når den bevæger sig rundt i toppen af huset, så det er ikke altid nødvendigt at lede efter ”spor”.

Sådan slipper du af med husmåren

Det bedste råd er at sørge for, at en husmår ikke kommer ind i første omgang. Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, og hvis uheldet er ude, kan du forsøge at spærre husmårens adgang til loftet.

Husmåren har det med at benytte træer, der står ved siden af loftrum og lignende. Hvis du har observeret, at din gæst benytter det samme træ når den skal på besøg, kan du eventuelt sætte et kyllingenet formet som et kræmmerhus fast på træet. På den måde kan husmåren ikke længere bruge træet til at kigge forbi.

Man kan også bruge konstruktionen i et nedløbsrør, tagrender og lignende.

En anden metode er at skræmme husmåren væk med lys og larm. Det kommer dog an på husmårens temperament og personlighed, da det ikke er alle individer der frygter højtråbende mennesker med flagrende arme.

Lad os hjælpe dig af med din husmår

Du kan også placere ansvaret hos professionelle og lade os gøre arbejdet for dig. Vi har gennem årene opbygget en stor ekspertise, når det kommer til bekæmpelse af husmår.

Vi kører ud og hjælper på hele Sjælland.

Du kan ringe til os på 7199 3050, eller sende en e-mail til kontakt@RoskildeSkadedyrsservice.dk for at høre mere.

Kontakt os

Ring på 71 99 30 50 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her:

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sjællands mest fleksible skadedyrsbekæmpelse

Sjællands Skadedyrsservice ApS er autoriseret rotte og muldvarpebekæmpere, som udfører opgaver på hele Sjælland, samt Lolland og Falster. Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som hvepse, møl, flæskeklannere og rotter mm.

Kontakt os

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Ring op
Book en bekæmpelse
Menu