Bekæmpelse af edderkopper i huset

Det er de færreste, der tager imod edderkopper, også kaldet husedderkopper, i huset med åbne arme. Til trods for at en husedderkop har samme størrelse som mange insekter, indtager den uden tvivl førstepladsen over kryb, som størstedelen af danskere gerne vil holde på afstand.

Araknofobi er en udbredt tilstand, og jo større edderkopperne er, jo større er ubehaget som regel.

Lad os hjælpe dig med at få bekæmpet dine Edderkopper i huset effektivt, så du og de evt. andre i huset ikke skal vågne op til synet af en Edderkop hængende over hovet “BEKÆMP DINE EDDERKOPPER SELV” Tør du selv tage bekæmpelsen mod Edderkopperne op, så er her nogle gode råd.

Start med at fjerne alt spindelvæv og lignende fra dit hjem. Selvom du ikke kan se en edderkop, kan den – bogstavelig talt – være lige rundt om hjørnet.

Når det hele er fjernet, kan du begynde at sikre dit hjem mod indtrængen af edderkopper. Det kan du gøre ved at begrænse ”hyggelige” edderkop-områder som mørke kroge og lignende.

En edderkop elsker mørke og stille områder, der er gemt lidt væk. Derfor finder du ofte edderkopper i kældre og andre mørke rum. Sørg derfor for ikke at have en masse rod gemt væk i kælderen, da det bare giver endnu flere hemmelige kroge som edderkopper kan gemme sig i.

Fjern gamle møbler du ikke længere bruger. Edderkopper elsker gamle støvede stofstole der er gemt væk på et loft. Giv i stedet ubrugte polstrede møbler væk til venner, familie eller til andre der kunne have brug for dem (og Edderkopperne).

Hvis det er muligt, så lad der være tomt under din seng. Det kan være fristende at proppe alt muligt ind under sengen, som så bare ligger og samler støv (og edderkopper).

Sengen er nok det værste sted at finde en edderkop, hvis man holder af at sove trygt om natten.

Men på med vanten, at bekæmpe Edderkopper kan være en større opgave, som vi selvfølgelig hjælper med hvis det skulle tage overhånd

Lad Sjællands Skadedyrsservice klare det beskidte arbejde

Hvis du gerne vil have så lidt som muligt at gøre med dit edderkop-problem, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i udryddelse af edderkopper og fjerner dem gerne fra dit hjem.

Du kan ringe til os på 7199 3050 eller sende en mail til kontakt@Sj-Skadedyr.dk

Vi har mulighed for at hjælpe på hele Sjælland

Kontakt os og få hjælp

Ring til os på tlf. 7199 3050 og vi hjælper dig snarest med dine edderkoppe-problemer.

Kontakt os

Ring på 71 99 30 50 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her:

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sjællands mest fleksible skadedyrsbekæmpelse

Sjællands Skadedyrsservice ApS er autoriseret rotte og muldvarpebekæmpere, som udfører opgaver på hele Sjælland, samt Lolland og Falster. Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som hvepse, møl, flæskeklannere og rotter mm.

Kontakt os

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Ring op
Book en bekæmpelse
Menu