Bekæmpelse af møl

Har du problemer med møl, der æder alt på deres vej?

Møl er irriterende at have med at gøre, de er gode til at holde sig væk, når man leder efter dem, og næsten altid er aktive om natten. Derfor anbefales det at kontakte et professionelt skadedyrsbekæmpelsesfirma til bekæmpelse af møl.

Information om møl

Et møl er et insekt der for det utrænede øje minder meget om en sommerfugl. De er dog også delvist beslægtede og hører begge under ordenen Lepidoptera (ordet er oldgræsk og betyder ”skællede vinger”). Størstedelen af Lepidoptera ordenen er møl, og forskere mener at have fundet frem til cirka 160.000 arter af møl – næsten ti gange så mange arter i forhold til sommerfugle. Tusindvis af arter er endnu ikke beskrevet.

De fleste arter af møl er aktive om natten, hvilket medfører at de kan være svære at finde når det stadig er lyst udenfor og derfor svære at bekæmpe, hvis man ikke lige ved hvornår og hvordan.

Det flyvende møl tænker kun på sex – de spiser og drikker ikke. Et hunmøl lægger 20 æg i døgnet.

Lad os hjælpe dig af med dine møl

Vi er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, som udfører opgaver på hele Sjælland og i København. Vi har valgt at tilbyde en døgnservice til vores kunder, som gør at vi kan tage os af akutte opgaver med møl bekæmpelse når problemet er der. Møl kan på kort tid ødelægge de fine tekstiler i et helt klædeskab, så det gælder om at handle hurtigt.

Som udbyder af skadedyrsbekæmpelse gør vi ikke forskel på privat og erhverv, så du er velkommen til at kontakte os som privatperson eller igennem en virksomhed. Udover møl bekæmpelse tager vi os ”kærligt” af hvepse, mus,  myrer, fluer, væggelus m.m. Er der tale om rydning og desinfektion af lejligheder i forbindelse med dødsfald eller sociale tilfælde, kan vi også hjælpe med det.

Vi kan også andet end at fjerne insekter. For eksempel har vi en veltrænet rottehund, som kommer med på opgave, når vi skal have fjernet og rotter og mus hos vores kunder. Hunden bliver også brugt til andre opgaver, som når vi skal have fjernet vildt som husmår samt ved reguleringsopgaver.

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP tlf. 7199 3050 og vi hjælper dig snarest med dine møl-problemer.

Kontakt os

Ring på 71 99 30 50 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her:

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sjællands mest fleksible skadedyrsbekæmpelse

Sjællands Skadedyrsservice ApS er autoriseret rotte og muldvarpebekæmpere, som udfører opgaver på hele Sjælland, samt Lolland og Falster. Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som hvepse, møl, flæskeklannere og rotter mm.

Kontakt os

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Ring op
Book en bekæmpelse
Menu