Bekæmpelse af flagermus

Til trods for flagermusens nyvundne popularitet – i form af Batman – er den stadig en plage for mange danskere.

Læs med nedenfor, hvis du gerne vil vide hvordan du slipper af med flagermus.

Hvad er en flagermus?

De fleste ved godt hvordan en flagermus ser ud, men det er nu rart at vide lidt om den flyvende plageånd.

Flagermus stammer fra ordenen Chiroptera. Flagermusen er udstyret med svømmehudsagtige vinger, der gør den til det eneste egentlig flyvende pattedyr. Andre ”flyvende” pattedyr som flyveegern og lignende flyver ikke rigtig, men svæver derimod fra det ene træ til det andet.

Flagermus er kendt over hele verden og dækker i skrivende stund omkring 20% af alle kendte pattedyrarter. På grund af manglende konkurrence fra andre rovdyr – da flagermusen jager om natten – har den haft nemt ved at overleve i mange forskellige klimaer. Ud af de omkring 1,240 forskellige flagermusearter er 70% af dem insektædere, mens de resterende 30% lever af frugter. Der findes dog også flagermus, der lever af fisk, samt den kendte blodsugende vampyrflagermus.

Hvis du har en forvirret flagermus i dit hjem

Flagermus har det med at slå sig ned i loftrum og lignende, hvor der er adgang til den fri himmel. Flagermus vælger huse, da de ofte er tæt på føde og samtidig giver læ. Vi vil anbefale, at du får fjernet flagermus af en professionel, da der er mange ting der kan gå galt.

En midlertidig løsning er dog at fange flagermusen med en skotøjsæske eller et lignende objekt. Det kan du gøre, hvis flagermusen er fløjet inden for og sidder på en væg eller på gulvet. Når flagermusen er fanget, skal den slippes fri uden for huset. Flagermus er nemlig fredede

Sjællands Skadedyrsservice kan hjælpe dig

Hvis du kunne tænke dig at få arbejdet udført af en professionel, skal du bare kontakte os. Vi kører på hele Sjælland og har samtidig Rottedøgnservice, så vi også kan klare akutte problemer.

Du kan kontakte os på 7199 3050 eller via mail Peter@Sj-Skadedyr.dk

KONTAKT OS OG FÅ HJÆLP

Ring til os på tlf. 7199 3050 og vi hjælper dig snarest med dine flagermus-problemer.

Kontakt os

Ring på 71 99 30 50 eller kontakt os for et uforpligtende tilbud her:

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Sjællands mest fleksible skadedyrsbekæmpelse

Sjællands Skadedyrsservice ApS er autoriseret rotte og muldvarpebekæmpere, som udfører opgaver på hele Sjælland, samt Lolland og Falster. Vi servicerer både private og virksomheder med udryddelse af skadedyr som hvepse, møl, flæskeklannere og rotter mm.

Kontakt os

  • OBS: Du kan ikke anmelde kommunal rottebekæmpelse hos os.
    Kontakt din kommune direkte eller brug www.borger.dk.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Ring op
Book en bekæmpelse
Menu